Német nyelvoktatás minden szinten

Német nyelv oktatás: általános, szakmai, nyelvvizsga felkészítő

Kérem az oktató elérhetőségeit!
Nyelv
német (nyelvvizsga)
Szint
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Oktató
Oktatás tanárnál
Budapest 19. kerület
Oktatás tanulónál
Nem
Online oktatás
Igen
Tanári diploma
Igen
Anyanyelvi tanár
Igen
Ár
2 800 Ft
Időtartam
60 perc

A nyelvóra ára: 2 800 Ft

Kérlek, töltsd ki a űrlapot az oktatóval való kapcsolatfelvételhez!
Az űrlap elküldése után megjelennek az oktató elérhetőségei és az oktatót is értesítjük, hogy fel szeretnéd venni vele a kapcsolatot!

A kezdőtől a haladón át egészen az anyanyelvi szintig. Kívánság szerint külön kommunikáció, íráskészség fejlesztés, nyelvtani rendszerező vagy akár német irodalom. , stb. Tankönyvekből és/vagy saját összeállítású anyagokkal dolgozom az órákon. Azon kívül vállalok bármely szakmai nyelv (egészségügy, gazdasági, stb.) oktatást, illetve bármely általános vagy szakmai nyelvvizsgára való felkészítést a tanulók igényei szerint.

Nyelvtanulás blog

Külföldi nyelvtanulás: milyen szállást válassz?

2018-02-09

Ha szeretnél külföldi nyelvtanfolyamon részt venni, többek között azt is el kell döntened, hogy milyen típusú szálláshely a legalkalmasabb számodra. Igen ám, de milyen szempontokat érdemes a döntéshez figyelembe venni?

Ideges vagy? 11 egyszerű módszer a stresszes pillanatok elűzésére

2017-09-26

Nyelvvizsga előtt sokunkban felmegy a pumpa, idegesek vagyunk, képtelennek tartjuk, hogy egy dologra koncentráljunk, ez pedig nagyban rontja a tanulás hatásfokát. A stresszkezelés tehát az egyik legfontosabb feladatod, ha sikerrel szeretnéd venni a nyelvvizsga – és úgy általában az élet – akadályait.

Hogyan ismételj szaknyelvi vizsga előtt? Praktikus ötletek a legjobb eredményhez

2017-09-26

Már egy ideje lelkiismeretesen tanulsz, és most végre elérkezett a nyelvvizsga ideje. Hogyan ismételd át mindazt, amire szükséged lesz a szaknyelvi vizsgán?